ЗА НАС

 

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА РАЗУМНА ЦЕНА

 

ДДД 007 е екип, създаден от фирма "ДДД 007" ЕООД, за да защитава Вас, Вашия дом и Вашия бизнес от хлебарки, дървеници, плъхове, мишки и други вредители

 

   ДДД 007 предлага на своите клиенти професионализъм на разумна цена, без да прави компромис с качеството на предлаганите услуги.     Ние реагираме  максимално бързо постоянно сме на Ваше разположение и ще Ви посетим в най-удобното за Вас време.

   Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването под № 60-00-20 и работи под контрола на РЗИ(ХЕИ).

   Използваме само препарати от водещите световни производители, одобрени от Министерство на здравеопазването , безвредни за хора, домашни любимци и растения.

   Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти. Нашата цел е да Ви осигурим професионално и ефективно обслужване на приемлива цена.

   За да предпазим нашите клиенти от икономически загуби, ние водим интегрирана борба с вредните насекоми и гризачи, използвайки всички средства, умения и натрупан опит.

   ДДД 007 извършва обработка срещу вредители в жилища, зелени площи итърговски обекти от всякакъв тип. Освен еднократни обработки сключваме и договори за абонаментна  поддръжка, съгласно изискванията на РЗИ (ХЕИ).

   Издаваме протоколи за обработка  съгласно НАРЕДБА № 3 ОТ 24 ЯНУАРИ 2005 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ДЕЗИНСЕКЦИИ И ДЕРАТИЗАЦИИ /Издадена от МЗ,Обн. ДВ. бр.12 от 4 Февруари 2005г., изм. ДВ. бр.14 от 15 Февруари 2011г./.

  

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

 

- Ние сме компетентни да се справим с Вашия проблем.

- Ние сме коректни и спазваме всички нормативни изисквания.

Работим според указанията на МЗ , РЗИ и производителите на използваните препарати.

Ние не правим компромиси с качеството за сметка на цената.

-  Ние даваме гаранция за качеството на извършените услуги.

-  Ние работим без почивен ден и при предварително записване можем да извършим обработката на Вашия обект по всяко време на денонощието.

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СМЕ В ИЗВЪРШВАНЕТО НА СЛЕДНИТЕ ДЕЙНОСТИ:

 

ДЕЗИНФЕКЦИЯ – унищожаване на патогенни  микроорганизми (вируси, бактерии, спори и други в басейни, жилища, офиси и др.)

   

ДЕЗИНСЕКЦИЯ унищожаване на насекоми /хлебарки, бълхи, мухи, мравки, комари, дървеници, оси и др./

   

ДЕРАТИЗАЦИЯ – унищожаване на вредни гризачи /мишки, плъхове и др./ 

   

ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ – обработка на тревни площи против кърлежи

   

ЗАЩИТА  ОТ ДРУГИ ВРЕДИТЕЛИ – змии, гущери, птици, кучета ,котки, къртици и други.

 

За тези, които по някаква причина не желаят да ползват услугите на специалист ние предлагаме препарати, капани, електронни устройства, репеленти и други продукти за дезинфекция и борба с вредителите. Предлаганите продукти са с доказано качество и са одобрени от МЗ. Можете да ги разгледате  и да поръчате в електронния ни магазин:  www.ddd007.org    или на телефон: 0898 79 59 87.