БРОС Карбид гранули против къртици 500гр

Препарат за защита от къртици и сляпо кучеПредназначение:

БРОС Карбид е предназначен да контролира популацията на къртици и сляпо куче в двора, градината, по летища, хидротехнически и спортни съоръжения, тревни площи, лехи, места за почивка и отдих, оранжерии.

Употреба на Брос Карбид:

Намерете използваните от къртици или сляпо куче подземни тунели.

Разкрийте къртичината и сложете 10 - 15 г от препарата (приблизително 1-2 пълни супени лъжици) във всеки от коридорите.

За да задействате веднага химичната реакция и изгоните по-бързо къртиците, леко омокрете с вода пръстта преди да поставите карбида. Внимателно прикрийте отвора с плочка,дъсчица или каквото намерите и уплътнете със земя, така, че да не развалите тунела и да не запушите отворите му в двете посоки. Идеята е образувалите се в следствие на химичната реакция между карбида и водата газове да не излетят навън, а да се разпространят безпрепятствено в тунелите, за да прогонят намиращите се там къртици, полевки или съответно слепите кучета. Това ще улесни и последващото зареждане с препарата.

За постигане на максимално бърз ефект трябва да залагате нови дози Брос Карбид всеки ден, до постигане на желания резултат - обикновено това става за няколко дни. За да предотвратите завръщането на подземните вредители в имота Ви, трябва след изгонването им, да продължите да залагате от препарата в техните тунели, но вече през 4-5 дена. 

Ако не искате да не си губите повече времето с нови обработки, най-добре е да вземете качествен електронен уред против къртици и сляпо куче. Той ще предотврати не само завръщането на нежеланите гости, но и влизането на змии в охраняваната зона.

Категория на потребителите: професионална

 

Разрешение на МЗ
 
ИЛБ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

БРОС Карбид гранули против къртици 500гр

  • Производител: BROS - Полша
  • Модел: Карбид МС BS-328
  • Наличност: В наличност
  • 10.90лв.


Този продукт има минимално количество на поръчка 2

Етикети: репелент