Електронно звуково устройство за защита от птици BIRDCHASER

   Всички обичаме птиците - от изящното малко колибри и славейчето с прекрасните му песни, до гордите и силни соколи и орли или огромните щрауси. Понякога обаче те могат да се превърнат в истинска напаст, от която не можем де се спасим. Птиците могат да унищожат реколтата на земеделските производители, да изяждат огромни количества риба в рибарниците, нанасяйки огромни щети или дори да свалят самолет, предизвиквайки разрушение и многобройни жертви. В тези случаи ни трябва бързо и сигурно решаване на проблема.


   Тук ни идват на помощ електронното звуково устройство BIRDCHASER. То е проектирано да прогонва нежелани птици от територията, която искаме да защититим. Ефективно е срещу врабчета, косове, гълъби, сойки, чайки, гларуси и мн.други, като може да защитава площи до 4 декара, когато работи на максимална мощност.


   BIRDCHASER действа, като излъчва цифрови записи на сигналите издавани за предупреждение от хищните птици. Тези записи са резултат от дългогодишни наблюдения и изследвания и са защитени с патент. Тяхното редуване гарантира високата ефективност на устройството срещу почти всички видове птици.


   Електронното звуково устройство BIRDCHASER е снабдено с инфрачервен PIR датчик, който засича присъствието на топлокръвни животни до 10 метра пред него в зона от 130 градуса. Уредът е снабден с прекъсвач, посредством който датчикът може да бъде включван и изключван. Когато той е включен, устройството излъчва сигнали само при задействането му.


   BIRDCHASER е снабден с още два регулатора. Първият е за силата на звука, която може да бъде намалявана или увеличавана според големината на охраняваната зона. Вторият регулира интервалите за излъчване на сигнала от 5 до 30минути, когато устройството е в режим „Авто“ /когато PIR датчикът е изключен/. Устройството работи на 12V и се захранва с адаптер преобразуващ напрежението от 220V на 12 V.

   Внимание! При захранване с акумулатор използвайте подходящ кабел и услугите на ел.техник. Трябва стриктно да се съблюдават полюсите "+" и "-". При размяната им записаните звуци ще бъдат изтрити, а е възможно да бъде повредена и платката. Подобни повреди, причинени от неправилно свързване, не се покриват от гаранцията на устройството.

   Електронните устройства са един евтин, сигурен и екологичен начин да предпазим определени зони от нежелани птици, като при това не им нанасяме никакви вреди.

Не се колебайте!      Поръчайте сега!

0898 78 74 25    или     0898 79 59 87

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Електронно устройство за защита от птици BIRDCHASER

  • Производител: LEAVEN Enterprise -Тайван
  • Модел: Звуково устройство ELC-R004
  • Наличност: В наличност
  • 120.00лв.


Етикети: звуково устройство