• Репелент против къртици и гризачи с рицинTALPA RAUS

Репелент за къртици, сляпо куче, попово прасе, полевки и полски мишки

 700 грама

Съдържа алкалоиди (рицинин) и органичен азот (N) 5.5%.

Действа като органичен азотен тор.

Екологичен. Биоразградим. Приложим в биологичното земеделие.

За съжаление продуктът е изчерпан. Подобен продукт, но в разфасовка от 1 килограм, можете да видите ТУК.

 

TALPA RAUS е органичен продукт с напълно растителен произход на основата на рицинови зърна. Освен, че прогонва земните гризачи, той представлява висококачествен органичен азотен тор.

TALPA RAUS съдържа алкалоидни вещества (рицинин): тяхното освобождаване в почвата произвежда миризма, която създава неблагоприятна среда за подземните гризачи и поповото прасе. Има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни.

TALPA RAUS е подходящ за земеделски култури, треви, декоративни храсти и цветя. Ефективен е също в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки.

TALPA RAUS се прилага чрез равномерно поръсване във и около дупките на гризачите. За по-голяма ефективност леко вкопайте продукта. След всяко третиране е добре да се полее третирания участък и да се поддържа почвата влажна.

Препоръчителни дози: първоначално 150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр (един пълен дозатор) на квадратен метър.

 

ВНИМАНИЕ: Препоръчваме да държите настрана деца и животни от третираните участъци поне за 4-5 дни от момента на прилагане на продукта. Да не се продава насипно. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.

Пълен текст на етикета

Производител: MONDO VERDE S.r.l., Viale J. F. Kennedy, 113 - 50038 Scarperia (FI), Italia, tel.: +39 0558431935, e-mail: info@mondoverde.it

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Репелент против къртици и гризачи с рицин

  • Производител: MONDO VERDE - Italia
  • Модел: репелент
  • Наличност: Изчерпан
  • 17.00лв.


Подобни продукти

Течен репелент за къртици от БРОС

Течен репелент за къртици от БРОС

Репелент за къртици БросТечен репелент за къртици от полската фирма BROS. Съдържа изпитана комбинац..

9.90лв.

Етикети: гризачи, къртици, попово прасе, репелент, репелент против попово прасе, репелент против сляпо куче, сляпо куче