Кучегон DAZER 2 

Регистрирана търговска марка на K-II Enterprises - САЩ 

Ако искаш надеждна защита, забрави за ментетата и некачествените имитации.

Поръчай оригинала! 

Ултразвуковият кучегон DAZER 2 отблъсква нежелани и агресивни кучета.  Устройството излъчва мощни ултразвукови вълни, които са много неприятни за кучетата и ги принуждават веднага да се отдалечат от източника на сигнала. В същото време тези вълни не се чуват от хората и не им пречат. Честотите на които излъчва кучегона DAZER 2 са подбрани след дългогодишни експерименти, за да се гарантира максималната му ефективност срещу всякакви породи кучета.

За кого е предназначен кучегон DAZER 2

Това устройство за защита от агресивни кучета се използва от милиони хора по света с най различни професии, които при изпълнение на служебните си задължения се срещат с кучета, които не винаги са особено дружелюбни. Кучегон DAZER 2 се използва от хиляди пощенски служби, полицейски управления, пожарни служби, инкасатори, снабдители, търговски пътници, специални служби и много други по целия свят. Той е изключително подходящ и за активни хора спортуващи навън – джогинг, колоездене, туризъм и други, а също и за такива, които просто се разхождат в парка. Бременни жени, майки с малки деца, ученици и възрастни хора също са особено уязвими за нападение от агресивни кучета и е препоръчително при всяко излизане навън да имат в джоба или чантата си надежден и мощен кучегон.

DAZER е незаменим помощник и на собствениците на кучета. С негова помощ можете да ги защитите от по агресивните им събратя по време на разходка в парка или да ги отучите от някои вредни навици. Във втория случай въздействието на кучегона трябва да е кратко и да е съпроводено със съответната команда.

В България този кучегон се използа от някои полицейски служби, електроразпределителни дружества, БТК, Български пощи, ВИК, а също и от много частни компании.

Защо да изберем точно DAZER 2 от всички кучегони на пазара

1. Това е най продаваният кучегон в световен мащаб, което би трябвало да е достатъчен аргумент в негова полза, още повече, че не е от най евтините и определено големите продажби не се дължат на цената, а на качествата му.

2. DAZER 2 е един от най-мощните персонални кучегони, ако не и най-мощният. Той е максимално ефективен при отблъскване на агресивни кучета от 7-8 до 15 метра, но те чуват сигнала и от поголямо разстояние.

3. Това е оригиналът, който почти всички останали се опитват да копират, но обикновено дори не се доближават до надеждността и ефективността му.

4. Произведен е в САЩ и отговаря на възможно най-строгите изисквания за качество.

Окомплектовка, размери и гаранция

DAZER 2  е окомплектован с оригинална американска 9V батерия RAYOVAC ®.   

При нормално използване тя има живот повече от 1 година и осигурява около 1000 задействания на кучегона.       

Кучегонът е изработен от удароустойчив полимер и разполага с монтирана в задната му част здрава метална скоба от неръждаема стомана за надеждно закрепване на колан.

Размерите му са 115 х 5 х 35 милиметра, а теглото – 124 грама заедно с батерията и е удобен за носене в джоб, чанта или на колана.

Има инструкция за експлоатация на български и гаранция от 3 месеца.

Произведен в САЩ  

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

DAZER 2 - Кучегон за отблъскване на нежелани и агресивни кучета.

  • Производител: KII Enterprises - САЩ
  • Модел: уред против кучета и котки
  • Наличност: В наличност
  • 73.00лв.


Етикети: Персонална защита от кучета, кучегон