ЖИВАХЕКС - готов разтвор

Готов за употреба разтвор за бърза дезинфекция

Активно вещество – хлорхексидин диглюконат 0.5%


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

Уважаеми клиенти, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Могат да се комбинират различни продукти или да се поръчат няколко броя от един и същ продукт. 


   Zhivahex готов разтвор е мощен дезинфектант, предназначен да осигури ефективно премахване на вредни микроорганизми от различни повърхности. Този продукт е създаден с висококачествени съставки, които гарантират надеждна дезинфекция на третираните обекти.

 

Основното му предимство пред други подобни продукти е, че не съдържа алкохол и може да се използва  на практика за дезинфекция на всякакви повърхности, включително на такива от кожа, които алкохолните дезинфектанти биха повредили. Това го прави незаменим при дезинфекция на столове, кушетки, масажни маси, канапета, фотьойли и всякакви други тапицирани мебели.

 

Характеристики:

 

- Мощна дезинфекция: Живахекс готов разтвор е специално формулиран, за да деактивира и унищожи всички вредни бактерии, вируси и други микроорганизми.

-  Универсално приложение: Подходящ за използване в различни среди, включително медицински заведения, хранително-вкусовата промишленост, обществени сгради и домашно ползване, спортни зали, салони за красота и татуировки и други.

- Лесен за използване: Продуктът е готов за употреба, което го прави лесен за използване. Просто опръсквате добре повърхността, която ще дезинфекцирате и оставяте дезинфектанта да действа 15 минути. След това можете спокойно да използвате. Ако случайно не е напълно изсъхнала забършете с чиста суха кърпа или салфетка.

 

Приложения:

 

Дезинфекция на повърхности в медицински заведения и лаборатории.

Дезинфекция на оборудване и инструменти в хранително-вкусовата промишленост.

Дезинфекция на повърхности в обществени сгради, включително училища, офиси,  търговски обекти, салони за красота, спортни зали, студия за масажи и други.

Защита на домашната среда, особено в периоди на заразни заболявания или вирусни епидемии.

 

Живахекс готов разтвор е надеждно решение за поддържане на чистотата и хигиената на различни места и среди. За повече информация и съвети за използване, моля, консултирайте се с инструкциите за употреба.


ИЛБ

Инструкция за употреба

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Живахекс готов 1% разтвор за бърза дезинфекция.

  • Производител: ЖИВАС ООД
  • Модел: Живахекс готов 1% разтвор
  • Наличност: В наличност
  • 8.50лв.


Опции