Инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци за 20 кв.м. от Swissinno

Унищожителят на насекоми привлича и унищожава летящи насекоми с изключителна ефективност. Той не използва химични вещества или отрови; не генерира изпарения или миризми; не причинява замърсяване. Уреда има тънък, компактен и модерен външен вид и е идеален за използване във всяко помещение в дома. Също така е идеален за промишлени и търговски обекти като фабрики, офиси, магазини за храни, месни и рибни магазини и болници.

Как работи инсектицидната LED лампа против комари, мухи и молци

Унищожителя на насекоми излъчва LED ултравиолетова и синя светлина, които заедно привличат мухи, молци, комари и други летящи насекоми върху електрически заредена метална решетка, където те биват унищожавани. Мъртвите насекоми падат в тавичка, намилаща се на дъното на инсектицидната лампа. При правилна употреба, устройството е безопасно за използване. То притежава външна защитна решетка, която предпазва пръстите от влизане в контакт електрическата мрежа. LED осветлението на уреда няма да навреди на хора, или домашни любимци. Решетката не се задръства и е неръждаема.

Моля, прочетете приложената инструкция за експлоатация преди употреба и следвайте внимателно, дадените в нея указания и съвети!

Съхранявайте това ръководство за работа готово за справка по всяко време. Това гарантира оптимално използване на уреда.

ПРЕДИМСТВА НА LED ОСВЕТЛЕНИЕТО

Използването на LED източници на светлина в инсектицидната лампа против мухи, молци, комари и други летящи насекоми има важни предимства пред флуоресцентните тръби:

• Продължителността на живота на LED лампа е многократно по-дълго от това на стандартната луминисцентна тръба. Swissinno гарантира минимум 10 000 часа живот на LED телата.

• Светимостта на LED лампа (излъчената светлина в лумени) остава постоянно висока през целия и живот в сравнение със стандартната луминисцентна тръба, която губи бързо блясък.

• За разлика от конвенционалните флуоресцентни тръби в LED лампите не се използва живак.

• LED лампите са по-енергийно ефективни. За да се получи точно съща излъчена светлина (лумени), LED лампата консумира около половината от електр. енергия, която се използва от флуоресцентната тръба.

МОНТАЖ

Окачете или монтирайте инсектицидната лампа против комари, молци и мухи на височина, където деца и домашни любимци не може да го достигнат (2 метра или по-високо е препоръчително). Свържете уреда към електрическо захранване с щепсела.

ОБСЛУЖВАНЕ

Вашият уред трябва да се почиства веднъж седмично (по-често, ако има повече насекоми). Използвайте четката, предвидена за почистване на метална мрежа. Когато почиствате, внимавайте да не огънете кабелите на решетката под високо напрежение. Ако е необходимо, LED лампите могат да се почистват с помощта на четка и леко влажна кърпа. Изпразнете тавата за събиране на мъртви насекоми в основата, като я издърпате навън. Никога не позволявайте уредът да влиза в контакт с вода.

МНОГО ВАЖНО: Винаги изключвайте уреда преди почистване!

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ

• Инсектицидната лампа против комари, молци и мухи е предназначена единствено за употреба в закрити помещения. Тя не е подходяща за използване в хамбари , конюшни , гаражи или подобни места.

• Ако се използва на открито , разпоредбите за защита на видове, трябва да се спазват.

• Уредът не трябва да се използва на места, където има лесно запалими изпарения или експлозивни газове, тъй като се генерират малки искри, когато насекомите се унищожават от електрическата решетка.

• Уверете се, че електрическо напрежение и честота са подходящи за уреда, преди да го включите

• Не докосвайте решетката за високо напрежение с пръсти или метални предмети, докато инсектицидната лампа е свързана към електрическото захранване. Съществува риск от токов удар.

• За да избегнете риска от токов удар , не сваляйте статичните части и не се опитвате да получите достъп до вътрешността на уреда.

• ремонти трябва да се извършват само от производителя, неговия сервизен агент или от подходящ квалифициран електротехник.

• Не работете с устройството, ако щепселът или електрическият кабел са повредени или продуктът е неизправен, или е изпуснат, или повреден по някакъв начин.

• Не позволявайте на вода или други течности да попадат в уреда . Не го излагайте на дъжд .

• Инсектицидната лампа против комари, молци и мухи работи под високо напрежение ! Дръжте я далеч от деца и домашни любимци !

• Този уред може да се използва от деца над 8 годишна възраст, както и от лица с ограничени физически, сензорни и умствени способности или без опит и знания, ако са под надзор или са били инструктирани за безопасната употреба на уреда и са разбрали произтичащите от това опасности. Децата не бива да играят с уреда. Почистването и поддръжката да не се изпълняват от деца без надзор.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Повреди, дължащи се на неправилна употреба може да доведат до отпадане на гаранцията. Производителят не носи отговорност за всички произтичащи от това щети, дължащи се на неправилна употреба на това устройство.

ЛИКВИДАЦИЯ

Това електрическо устройство не може да се изхвърля с редовните битовите отпадъци. За правилното му изхвърляне, моля запознайте се с разпоредбите за изхвърляне на отпадъци.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Захранване: 220-240 V 50 Hz 5 W

• Източник на светлина: 3 W LED

• Работна температура: 5° - 40° C

• високо напрежение максимална мощност: 2 вата

• Покривна площ: 20 м²

• Време на живот на LED лампата : минимум 10'000 часа

• 2 години гаранция на ЕС срещу дефектни части или производство.

• Продукт & Марка на SWISSINNO SOLUTIONS AG.

 

EC-Declaration of Confirmity: http://www.swissinno.com/service/download.html

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци за 20 кв.м. от Swissinno

  • Производител: SWISSINNO - Швейцария
  • Модел: Инсектицидна LED лампа Swissinno за 20 кв.м.SW1254000
  • Наличност: Изчерпан
  • 51.50лв.


Подобни продукти

Swissinno – Инсектицидна лампа против комари, мухи, молци и др. за 80 кв.м.

Swissinno – Инсектицидна лампа против комари, мухи, молци и др. за 80 кв.м.

Swissinno – Инсектицидна лампа против комари, мухи, молци и др. за 80 кв.м. Тази инсектицидна ..

143.00лв.

Swissinno - Електрически LED уред за унищожаване на комари, мухи и молци.

Swissinno - Електрически LED уред за унищожаване на комари, мухи и молци.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ LED УРЕД ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА КОМАРИ, МУХИ, МОЛЦИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ ОТ SW..

248.00лв.

Swissinno - Инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци за 40 кв.м.

Swissinno - Инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци за 40 кв.м.

Swissinno - Инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци за 40 кв.м. 10WУнищожителят на..

89.90лв.

Swissinno - туристическа инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци.

Swissinno - туристическа инсектицидна LED лампа против комари, мухи и молци.

Мобилна LED лампа против комари, мухи и молци за 15 кв.м. от SwissinnoНай-добрата туристическа инс..

58.00лв.