Ecorex Gel One против хлебарки

                                                                                                      350гр. 

Още един изключително ефективен препарат против хлебарки на испанската компания MYLVA. Този продукт е предназначен предимно за професионална употреба за борба с хлебарки /предимно Periplaneta americana и Blatta orientalis/, обитаващи канализационната мрежа, септични ями и други подобни съоръжения. Активната му съставка е циперметрин, но нека това не ви заблуждава. Използвана е специална многослойна технология, която „замаскира“ действието му и преодолява евентуалната резистентност на насекомите към това активно вещество. Използваните атрактанти и специални пълнители създават висока устойчивост на Ecorex Gel One към всякакви бактерии, гъбички и други патогенни микроорганизми, развиващи се в канализационните мрежи.

Предимства на този гел против хлебарки:

Специално разработен за използване при тежки условия – висока влажност и замърсеност, висока заселеност с хлебарки, вредни микроорганизми.

Специфичност - Ecorex Gel One може да се използва с успех срещу всички видове хлебарки, но е разработен специално за борба с ориенталска и американска хлебарка, като са използвани неустоими за тях атрактанти.

Има продължително действие и запазва своята привлекателност и атрактивност дълго време благодарение на способността си да поглъща влага от околната среда.

Предлага се в големи разфасовки от 300 и 350 милилитра, което го прави изключително удобен за използване в големи обекти.

За полагането му не е необходим специален скъпоструващ апликатор, а обикновен пистолет за силикон.

Ecorex Gel One може да се нанася и по хоризонтални и по вертикални повърхности. Той е достатъчно течен, за да прилепва към всякакви повърхности, дори да са силно замърсени или омазнени, а в същото време е достатъчно гъст и не се стича.

За безопасност гелът съдържа и Bitrex, който предотвратява случайното му поглъщане от топлокръвни животни.

Къде се използва:

Канализационни тръби и шахти.

Изби и влажни мазета.

Абонатни станции.

Септични ями и пречиствателни станции за отпадни води.

Съоръжения за отпадни води в обекти от ХВП, ресторанти, животновъдни ферми и други.

Как се използва:

Гелът за борба с хлебарки Ecorex Gel One се нанася с пистолет за силикон на капки по около 4 милиметра през около половин – един метър, а при силно засегнати обекти – в линия. Една разфасовка е достатъчна за нанасяне на плътна линия с дължина 25 – 35 метра в зависимост от дебелината.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Ecorex Gel One против хлебарки 350 гр.

  • Производител: MYLVA Испания
  • Модел: Професионален гел за хлебарки Ecorex Gel One
  • Наличност: В наличност
  • 94.80лв.