Мобилен соларен уред против комари, бълхи, хлебарки, мишки, плъхове, белки и други дребни животни

Мобилният соларен уред против насекоми, гризачи и дребни животни на немската компания Gardigo е най-доброто решение за защита от изброените досадници по време на пикници сред природата, ловни и риболовни излети, палаткови лагери, къмпингуване, спортуване сред природата и т.н. Компактните му размери позволяват поставянето му навсякъде, включително закачване на джоб, раница, палатка, стена, поставяне на маса или друга плоскост.

Този соларен уред против комари, бълхи, хлебарки, мишки, плъхове, белки и други дребни животни разполага с изключително качествени соларен панел и презареждаща се батерия. При пълен заряд на батерията устройството може да работи без слънчева светлина до 3 денонощия. Ефективно защитаваната площ на закрито е до 25 кв.м., а на открито – 6 кв.м. Освен в изброените по-горе случаи, уредът може де се използва и у дома за защита от изброените вредители. За целта е предвидена и възможност за работа с адаптер на 3V, което позволява използването му в закрити помещения за неограничено време /адаптерът не е включен в комплекта/.

Мобилният уред против вредители разполага с 2 бутона. Единият е за включване и изключване, а другият е с 3 степени за избор честота на излъчване:

Режим А – Излъчват се ултразвукови вълни с честота около 7 kHz - използва се против комари и бълхи

Режим В - Излъчват се ултразвукови вълни с честота около 10 kHz – използва се против мишки и плъхове

Режим С - Излъчват се ултразвукови вълни с честота около 12 kHz – използва се против хлебарки и белки

Производител: Gardigo – Германия

Гаранция: 24 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Мобилен соларен уред против насекоми и гризачи

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Мобилен соларен уред - nf 91951-10
  • Наличност: В наличност
  • 47.99лв.