• Mylva - Магнум Гел против хлебарки 40гр.

 


Магнум Гел - професионален гел против хлебарки - 40грама

Magnum Gel IGR Plus  е най-ефикасния и евтин гел против хлебарки на нашия пазар. Със своята 40 грамова спринцовка Магнум гел е икономичен и много удобен за употреба. Той не отстъпва по ефективност на познатите Максфорс гел на Байер, Дохлокс, Глобол гел, Хлебомор, Адвион гел и др., като в същото време е значително по-евтин и засъхва по-бавно, тоест остава ефективен по-дълго време /до 4 месеца/.

Магнум гел може да  се  използва за борба с хлебарки в жилища , офиси, обществени сгради, детски градини, училища , болници, ресторанти, складове, обекти за производство и търговия с храни и др.

Магнум гел съдържа три вещества: имидаклоприд - неоникотиноид, действащ на нервната система на хлебарките; S-метопрен - растежен регулатор- поврежда поколението ; хранителна примамка - привлича хлебарките.

Хлебарките изчезват напълно в рамките на 5-10 дни след поставянето на гела против хлебарки, тъй като се получава така нареченият " ефект на доминото" - няколко хлебарки ядат от препарата, пренасят от отровата в гнездото, умират. Други хлебарки изяждат отровните мъртви хлебарки и също умират и т.н. Така за 5-10 дена изчезва цялата популация, като рядко ще се срещата трупове. 

Магнум гел за борба с хлебарки е много удобен за употреба и безопасен за деца и домашни любимци. При обработката с Магнум гел се избягва пръскането (навлажняването на повърхности) , може да се използва върху електроуреди, контакти, на скрити места - под шкафове, мивки, зад печки, хладилници и др. Удобен е за употреба при лежащо болни, деца, алергични и възрастни хора.

Разходна норма : всяка капка Магнум гел за хлебарки е с тегло 0,04гр.и има диаметър около 4 мм. Поставят се 2-6 капки на кв.м. в зависимост от степента на опаразитеност. Ако има много висока численост на хлебарки, дозата се удвоява  и се извършва втора обработка след 2 месеца.

Опаковка: спринцовка 40гр.

Пълен текст на етикета

Информационен лист за безопасност

Разрешение на МЗ


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Mylva - Магнум Гел против хлебарки 40гр.

  • Производител: MYLVA Испания
  • Модел: гел 40 грама
  • Наличност: В наличност
  • 26.60лв.


Подобни продукти

Максфорс  - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс гел   При закупуване на 8 броя от продукта, получавате безплатно п..

35.90лв.

Mylva - МАГНУМ ГЕЛ за хлебарки - 6 къщички за хлебарки

Mylva - МАГНУМ ГЕЛ за хлебарки - 6 къщички за хлебарки

  Магнум гел за хлебаркиВИДЕО 6 бр. къщички за хлебарки с х 2.5гр. Магнум гел всяк..

9.50лв.

Пистолет за гел против хлебарки и мравки VECTOR FOG.

Пистолет за гел против хлебарки и мравки VECTOR FOG.

Професионален пистолет за гел VECTOR FOG /DH-1/Професионален пистолет за поставяне на гел против хле..

42.00лв.

Етикети: гел за хлебарки