Комбиниран уред против мишки, плъхове и насекоми Pest Repeller Plus  от германската компания Gardigo NF62323

Този уред против вредители е ефективен за площи до 230 квадратни метра. Предназначен е за употреба в закрити помещения. Gardigo Pest Repeller Plus успешно прогонва мишки, плъхове и други гризачи, а също така и насекоми, включително хлебарки и мравки от охраняваните обекти. Той комбинира въздействието на ултразвуковите вълни и електромагнитните импулси.

Основни характеристики

Апаратът може излъчва ултразвукови вълни с променяща се честота от 20kHz до 40 kHz или такива с постоянна от 55 kHz. От вас зависи кой режим на работа ще изберете. Ние препоръчваме първоначално да изберете първия – с променящите се честоти. Промяната им не позволява на вредителите да привикнат към тях. Ако уредът е поставен на удобно и достъпно място, най-добрият вариант е периодично да превключвате между двата режима на работа.

Електромагнитните импулси се излъчват в продължение на 3 минути, след което спират за 3 минути и т.н. При тях няма никакви настройки – всичко е автоматизирано.

Този апарат е снабден и с ЛЕД лампа, която също може да се включва и изключва. Тази функция Ви позволява да използвате този уред и като нощна лампа.

ВАЖНО!

Не изключвайте уреда дори след постигане на желания резултат. Това ще предотврати повторната поява на вредителите. За денонощие Gardigo Pest Repeller Plus харчи колкото обикновена крушка за 1 час /около 80 вата/ и за постоянното му използване ще Ви струва около 50 стотинки на месец към сметката за ток.

Не поставяйте устройството зад каквито и да е прегради /дори пердета/, защото това ще намали или напълно изключи /при плътни прегради/ действието на ултразвуковите вълни, които ще бъдат частично или напълно погълнати от преградата.

Имайте търпение! За прогонването на насекоми, като мравки и хлебари са необходими около 3 седмици, а за прогонване на мишки и плъхове от 2 до 4 седмици, а в някои случаи и повече. Ако търсите бърз ефект, комбинирайте действието на този уред с поставянето на отровни примамки за гризачите /мишки и плъхове/ или съответно обработка с подходящи инсектициди против насекомите.

Електромагнитните вълни се разпространяват по електрическите кабели в целия обект и въздействат на вредителите дори в укритията им. За разлика от тях ултразвуковите вълни /които, като споменахме, не преминават през прегради/ действат само в помещението, където е поставено устройството. Идеалният вариант е да охраняваме едно голямо помещение до 230 кв.м. /склад, хале, гараж или др./, но обикновено се налага да защитаваме няколко по малки обекта. Затова, ако охраняваме повече от едно помещение, трябва да поставим Gardigo Pest Repeller Plus в най-засегнатото от вредители, за да ги положим на двойното му действие. След прогонването им от там, ако е необходимо, можем да го преместим в някоя от другите стаи.

Gardigo Pest Repeller Plus е напълно безвреден дори за бебета, малки деца, бременни жени, възрастни хора и домашни любимци. Изключение правят само хамстери, тарантули и някои морски свинчета.

Технически данни

Захранващо напрежение

 

220–240 V / 50-60 Hz

Ултразвукови вълни

 

Променящи се от 20kHz до 40 kHz / постоянни с честота 55kHz – с ръчно превключване между двата режима

Електромагнитни вълни

 

Не се нуждаят от настройка. Те са включени постоянно, а режимът им на работа е автоматичен/3 мин.вкл./3 мин.изкл./

LED осветление

 

Ръчно включване и изключване

Защитена площ

 

До 230 квадратни метра

Разход на енергия

 

по-малко от 3,5 W/h

Гаранционен срок

 

24 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Комбиниран уред против мишки, плъхове и насекоми Gardigo Pest Repeller Plus

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Gardigo Pest Repeller Plus за 230кв.м.
  • Наличност: В наличност
  • 38.50лв.