Комбиниран електронен уред против вредители за 220 кв.м.

 

ПРИНЦИП НА РАБОТА:

Уредът използва комбинирано въздействие на 3 различни фактора - утразвук, електромагнитно излъчване и флаш лампа за постигане на максимална ефективност в борбата с неприятелите - мишки, плъхове, хлебарки, паяци и други насекоми. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинстацията и атакуват неприятелите - мишки, плъхове, хлебарки, паяци и други насекоми в укритията им. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охранаваната площ. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно за да се избегне привикването на гризачите към тях.Уредът намалява плътността на вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци, хлебарки и други насекоми. Като за повишаване на степента на защита от насекоми, при вече налични такива е желателно да се направи еднократно цялосно обезпаразитяване на помещенията от насекоми. 

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: 

Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина. - Профилактични мероприятия: Това, което благоприятства появата на мишки и плъхове са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с гризачи. 

Работни режими: 

- Режим 1:  Преместете десният превключвател надолу - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни;

- Режим 2: Преместете десният превключвател нагоре - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Някои от честотите са чуваеми за хора и едри животни. Този режим е подходящ за места, които не се обитават от хора.

Флаш лампа - има допълнителен пропъждащ ефект срещу гризачите и някои насекоми: 

- Преместете левият превключвател нагоре за да включите флаш лампата;

- Преместете левият превключвател надолу за да изключите флаш лампата;

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ:

Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект. 

ВНИМАНИЕ:

- Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта; 

- Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението; 

- Не използвайте удължители - това намалява ефективността на уреда.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Захранващо напрежение: 220V/50Hz

Консумирана мощност: 7W

Ефективна площ: 220 кв.м. 

Работна честота:

- Режим "1":  20 - 36 kHz

 

- Режим "2":  15 - 36 kHz

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Комбиниран електронен уред против вредители

  • 55.00лв.


Подобни продукти

КЕМО М175. Уред за борба с кучета, котки, птици, мишки, плъхове и др.

КЕМО М175. Уред за борба с кучета, котки, птици, мишки, плъхове и др.

    Ултразвуков уред за борба с вредители КЕМО М175КЕМО М175 е най-мощният улт..

95.00лв.