Делтасект

Активно вещество :  Делтаметрин   2,5%

Формулация: Суспензионен концентрат

Приложение: Делтасект е препарат за борба с летящи и пълзящи насекоми(мухи, комари, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, бръмбари, щипалки) на открито и на закрито.

Предимства:   Широкоспектърен инсектицид с изключително бърз първоначален ефект и продължително остатъчно действие, фотостабилен, без миризма, не оставя следи. Висока ефективност дори и при много ниска концентрация.

Начин на употреба на препарат за борба с насекоми Делтасект: Приготвя се работен разтвор. С ръчна, гръбна или моторна пръскачка се опръскват местата, където насекомите се крият или преминават . Преди обработка помещенията се освобождават от хора и животни. Въздушният филтър на аквариумите се изключва ,  аквариуми, клетки с животни  и терариуми се покриват. Изнасят се хранителните продукти.

Приготвяне на работен разтвор:

За хлебарки, дървеници, бълхи, бръмбари , мравки: 50-60мл. препарат се разтварят в 5 л. вода. Разтворът е достатъчен за обработката на 100кв.м.

За летящи насекоми:  50 мл. препарат се разтварят в 5 л. вода. Пръскат се повърхностите, по които кацат насекомите-стени,тавани, стрехи, навеси.

1литър препарат е достатъчен за приготвянето на 100л. работен разтвор , с който могат да се обработят повече от 2000кв.м.

Преди употреба внимателно прочетете инструкцията на етикета!

Разфасовки на препарат за борба с насекоми Делтосект: 1 литър и 25 милилитра

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

ДЕЛТАСЕКТ - препарат за борба с насекоми

  • Производител: Sharda Europe b.v.b.a.
  • Модел: суспензионен концентрат
  • Наличност: В наличност
  • 74.80лв.


Подобни продукти

Препарат против насекоми К-Отрин СК 25

Препарат против насекоми К-Отрин СК 25

К-Отрин СК25 е продукт, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, ..

154.80лв.

Етикети: суспензионен концентрат