АТРАЦИД 26 КС 

Препарат против хлебарки – 500 мл.

 

   АТРАЦИД 26 КС   е  иновативен продукт за унищожаване на всички видове хлебарки.
   Състав: 
26г/л фипронил опакован в микрокапсули с твърдо ядро.
   Атрактант: хранителна примамка опакована в нано-капсули с твърдо ядро, която привлича всички хлебарки към третираните участъци.
   Препарат против хлебарки Атрацид 26 КС се счита за пробив в увеличаване ефективността на обработките и удължаване на остатъчния ефект, чрез контролирано отделяне на точната концентрация на активното вещество от микрокапсулите, които са полепнали по телата на преминалите през третирания участък хлебарки. В същото време микрокапсулите намаляват токсичността на продукта за хора и не целеви обекти.
   Начин на прилагане:
   Атрацид 26КС се нанася чрез опръскване, но заради съдържанието на атрактант, повърхностите не се обработват цялостно, а на точки или на ивици. Обработва се на места където хлебарките се укриват, преминават или се забелязва да се движат, ъгли,  цепнатини, фуги и други.Препарата е подходящ за обработка на складове,ресторанти,предприятия от хранително вкусовата промишленост, съоръжения  за преработка и съхранения на храни, супермаркети, хотели, болници,  домове и др.
   Разходна норма и площ на покритие: 10мл. от препарат против хлебарки Атрацис 26 КС се разтварят в 1.5 литра вода, като това количество работен разтвор е достатъчен за обработката на 100кв.м. Опръсква се точково през 50-60 сантиметра, тъй-като препаратът съдържа атрактант, привличащ хлебарките и не е необходимо плътно третиране на обекта /на практика се обработва около 1//3 от него/. При восока заселеност на хлебарки дозата се удвоява - 20мл.препарат в 1.5 литра вода.

  

   Дълъг остатъчен ефект върху порьозни и непорьозни повърхности. Без миризма. Ниска токсичност. Лесен за прилагане. Икономичност на обработката.

   Висока ефективност-продуктът се е доказал като ефективно решение при контрол на популации от  хлебарки резистентни към фосфоро водороди , карбамати и пиретроидни инсектициди.

 

   Преди употреба прочетете упътването!

   Производител :  Полша

   Етикет                Разрешение от МЗ                  Информационен лист за безопасност       

   Брошура

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

АТРАЦИД 26КС -препарат против хлебарки

  • Производител: ICB Pharma
  • Модел: течнен концентрат ПК
  • Наличност: Изчерпан
  • 167.00лв.