Бендиокарб Плюс 80 ВП  

Прахообразен карбаматен инсектицид за борба с дървеници, хлебарки, мравки, мухи, оси, стоножки и други насекоми. Има същият състав като популярния препарат на BAYER Фикам, но за разлика от него се предлага и в малки разфасовки от 5 грама, което го прави достъпен и за масовия потребител, а не само за професионалните ДДД фирми. 

Активно вещество: 80% Бендиокарб

Бендиокарб Плюс 80 ВП е продукт на един от световните лидери в производството на инсектициди ZENITH CROP SCIENCES, което е допълнителна гаранция за високото му качество и ефективност. Този препарат действа там, където останалите се провалят. Използва се за борба с резистентни към пиретроиди хлебарки и дървеници. Дава отлични резултати при третиране срещу стоножки, сколопендри и мравки. Той е изключително подходящ за унищожаване гнезда на оси, защото за разлика от повечето останали препарати не ги дразни, което многократно намалява риска от нежелано ужилване.

Начин на употреба и приготвяне на работни разтвори

Бендиокарб Плюс 80 ВП се разтваря във вода и с ръчна пръскачка се обработват заразените повърхности. При първоначална обработка се приготвя работен разтвор от 25-30 грама препарат, които се разтварят в 5 литра вода. За поддържаща обработка се разтварят 10-15 грама бендиокарб в 5 литра вода. За хомогенизиране на разтвора, същият трябва добре да се разклати, като това се прави на всеки 15-20 минути по време на работа. 5 литра работен разтвор са достатъчни за обработка на около 100 кв.м.

Важно! Пръскането срещу хлебарки се повтаря след 27-28 дена, а това срещу дървеници - след една седмица /7 до 10 дена/.

Внимание! След извършване на обработката, третираните с бендиокарб помещения трябва да останат затворени за 1-2 часа, след което да се проветрят за около 24 часа преди да се разреши достъпа на хора до тях.

Разрешение на МЗ


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Бендиокарб против дървеници и други насекоми

  • Модел: Водоомокрящ прах
  • Наличност: В наличност
  • 5.30лв.


Този продукт има минимално количество на поръчка 2

Подобни продукти

Фикам е препарат на Байер за борба с дървеници и други насекоми.

Фикам е препарат на Байер за борба с дървеници и други насекоми.

Фикам - широкоспектърен инсектицид Състав: Бендиокарб: 80 %; Емулгатори: до 100 %  ..

266.00лв.