Гранули за прогонване на попово прасе, сляпо куче и къртици Bio Love на UEBER

Напълно екологичен и безвреден за околната среда начин за прогонване на сляпо куче и къртици. Този репелент е разработен от водещата в тази област италианска компания UEBER специално за борба с подземни вредители. Той е напълно безвреден както за хора, така и за растения и животни. Това позволява да бъде използван практически навсякъде – в зеленчукови градини, дворове на къщи, ливади, цветни лехи и други, включително в биологичното земеделие.

Гранулите Bio Love за прогонване на попово прасе, сляпо куче и къртици са напълно натурален продукт на базата на чеснова есенция. При разработването му е отделено особено внимание не само на ефективността, а и на продължителността на действие на репелента. С повечето подобни продукти третирането трябва да се извършва през 3-4 дена, докато при третиране с гранули Bio Love против сляпо куче и къртици периодът между обработките е увеличен до 15-20 дена.

Чувствително е намалена и разходната норма. Докато при повечето конкурентни продукти тя варира в рамките на 40 до 60 грама на квадратен метър /а в някои случай и над 100гр/кв.м./, то при гранулите Bio Love тя е само 15-20 грама на квадратен метър. Това заедно с увеличените интервали между обработките прави този репелент против сляпо куче и къртици многократно по-евтин от останалите, въпреки малко по-високата му първоначална цена.

Начин на приложение

Гранулите против попово прасе, къртици и сляпо куче Bio Love и тук са сред отличниците и с тях се работи по възможно най-лесния начин. Не е необходимо да разкопавате къртичините и тунелите на подземните вредители, а можете просто да поръсите гранулите по площта, която искате да защитите, спазвайки разходната норма от 15-20 грама на квадратен метър. Разбира се, ако ви се копае, можете да наръсите от репелента и директно в тунелите.

Обработките се правят през 2-3 седмици. При силни дъждове или редовно поливане интервалите между третиранията трябва да се съкратят.

Старайте се продуктът да не влиза в контакт с кожата и очите Ви. Ако това се случи измийте с прясна вода.

Съхранение:

Съхранявайте гранулите Bio Love плътно затворени на сухо и хладно място далече от достъпа на деца и животни.

Преди употреба прочетете инструкцията!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Гранули за прогонване на сляпо куче , къртици и попово прасе Bio Love на UEBER

  • Производител: UEBER -Италия
  • Модел: Репелент против къртици Bio Love U033
  • Наличност: В наличност
  • 24.00лв.


Етикети: къртици, попово прасе, сляпо куче