ПРЪСКАНЕ ЗА ХЛЕБАРКИСпаси се от хлебарките завинаги!

Следвай нашите съвети!

0898 79 59 87

 Пръскане за хлебарки:

    ЖИЛИЩЕ(1стая и кухня)                  до   50кв.м.     30лв.

    ЖИЛИЩЕ(2стаи и кухня)       от  50  до   75кв.м.     35лв.

    ЖИЛИЩЕ(3стаи и кухня)      от  70  до  100кв.м.     40лв.

    ЖИЛИЩЕ                             от 100  до  150кв.м.     45лв.

 

Пръскане против хлебарки на стълбища:

(стълбища, стълбищни площадки, асансьор)

До 250кв.м.(3 апартамента на етаж) - 2.50лв./етаж

До 500кв.м.(5 апартамента на етаж) – 3.50лв./етаж

 

Мазета- пръскане против хлебарки и бълхи:

(общи мазета, абонатна, коридори на мазета)

до 250кв.м. – 50лв.

до 500кв.м. – 75лв.


0898 79 59 87


 За борба с хлебарки в жилища използваме Attracide DF - единственият препарат на пазара, към които хлебарките не изграждат резистентност и в същото време е безопасен за вас и вашите любимци. При правилно използване, той дава 100% гаранция за успех.

 Ние ви гарантираме унищожаването на над 98% от популацията хлебарки в обработвания обект още след първото третиране. Разбира се има голяма вероятност с една обработка да решим на 100% проблема Ви, но тъй като винаги съществува възможност малка част от снесените яйца да оцелеят и да се излюпят, ние ви препоръчваме извършването на втора обработка в рамките на 25-28 дена след първата, което ще гарантира, че всички оцелели яйца ще са се излюпили и насекомите ще бъдат напълно унищожени преди самите те да снесат яйца, с което процесът на възпроизводството им ще бъде прекъснат.

След извършване на втора обработка ние даваме писмена 6 месечна гаранция за липса на хлебарки в обекта. 

Attracide DF е единственият препарат за пръскане против хлебарки на пазара, който гарантирано ще Ви отърве от тях. За съжаление малко фирми го ползват, защото е няколко пъти по-скъп, но ако искате със сигурност да се отървете от хлебарките не се съгласявайте да обработват с друг. 

   При извършване на две обработки, ако вземете необходимите превантивни мерки за недопускане влизането на вредители отвън

Вие ще се отървете от хлебарките завинаги.

   Какво трябва да направите преди нашето идване и пръскането против хлебарки:

1. Да ни осигурите максимален достъп до местата,които ще обработваме. 

2. Доколкото е възможно да почистите от прах всички места, които ще бъдат третирани. След пръскането за хлебарки не трябва да миете, за да не измиете препарата.

3. Ако имате аквариум, по време на обработката той трябва да бъде покрит, а въздушната му помпа и филтъра да бъдат изключени до изсъхването на препарата / около един час/.

4. Ако имате други домашни любимци, те трябва да бъдат изведени навън по време на обработката и да се върнат след изсъхване на препарата. Препаратите, които използваме са практически безвредни за здравето им, но тъй като всички домашни любимци са изключително чувствителни към миризми, използването им в тяхно присъствие може да доведе до раздразнителност и временно неразположение.

5. Добре е да почистите предварително помещенията, които ще обработваме, защото използваният препарат действа повече от месец, стига естествено да не го измиете.

Ако сте решили да чистите, направете го ПРЕДИ обработката срещу хлебарки, а не след това!!!Интересно

0898 79 59 87

 

Поръчайте препарати против хлебарки