ПРЪСКАНЕ ЗА ХЛЕБАРКИ

 

Спаси се от хлебарките завинаги!

Следвай нашите съвети!

 

0898 79 59 87

 

Пръскане за хлебарки:

    ЖИЛИЩЕ(1стая и кухня)                  до   50кв.м.     30лв.

    ЖИЛИЩЕ(2стаи и кухня)       от  50  до   75кв.м.     35лв.

    ЖИЛИЩЕ(3стаи и кухня)      от  70  до  100кв.м.     40лв.

    ЖИЛИЩЕ                             от 100  до  150кв.м.     45лв.

 

Стълбища:

(стълбища, стълбищни площадки, асансьор)

До 250кв.м.(3 апартамента на етаж) - 2.50лв./етаж

До 500кв.м.(5 апартамента на етаж) – 3.50лв./етаж

 

Мазета- пръскане против хлебарки и бълхи:

(общи мазета, абонатна, коридори на мазета)

до 250кв.м. – 50лв.

до 500кв.м. – 70лв.

 

0898 79 59 87

 

Какво трябва да направите преди нашето идване:

1. Да ни осигурите максимален достъп до местата,които ще обработваме, а именно:

- целият периметър /между стените и пода/ във всяка стая, като за целта се издърпват напред всички електроуреди, шкафове, канапета и други мебели(които е възможно да бъдат издърпани);

- всички подпрозоречни первази, а ако дограмата е дървена и до всички прозорци и врати, които са идеално убежище за хлебарките;

- всички кухненски шкафове и плотове да бъдат изпразнени(по възможност), а лайсните под тях /ако има такива/ да бъдат свалени;

- да се осигури достъп до всички ревизионни отвори и щрангове, мокри помещения, килери и други места където смятате, че може да има хлебарки.

2. Доколкото е възможно да почистите от прах всички места, които ще бъдат третирани. След обработката не трябва да миете, за да не измиете препарата.

3. Ако имате аквариум, по време на обработката той трябва да бъде покрит, а въздушната му помпа и филтъра да бъдат изключени до изсъхването на препарата / около един час/.

4. Ако имате други домашни любимци, те трябва да бъдат изведени навън по време на обработката и да се върнат след изсъхване на препарата.

   Препаратите, които използваме са практически безвредни за здравето им, но тъй като всички домашни любимци са изключително чувствителни към миризми, използването им в тяхно присъствие може да доведе до раздразнителност и временно неразположение.

5. Добре е да почистите помещенията, които ще обработваме, защото използваните препарати действат повече от месец, стига естествено да не ги измиете. Чистете преди нас, а не след нас!!!

    Какво трябва да направите след като си тръгнем:

1. Един час след обработката проветрете добре за около половин час.

2. !!! Подредете шкафовете БЕЗ да ги измивате!!!

3. Не мийте  обработените зони поне в продължение на две седмици. Всички препарати, които ползваме имат остатъчен ефект повече от месец, така че колкото по-дълго ги оставите да действат – толкова по-добре.

0898 79 59 87

 Ние използваме само най-новите професионални препарати към които хлебарките нямат изградена резистентност и в същото време са безопасни за вас и вашите любимци. При правилно използване, те дават 100% гаранция за успех, като това в голяма степен зависи от Вашето съдействие.

   Ние ви гарантираме унищожаването на над 98% от популацията хлебарки в обработвания обект още след първото третиране. Разбира се има голяма вероятност с една обработка да решим на 100% проблема Ви, но тъй като винаги съществува вероятност малка част от снесените яйца да оцелеят и да се излюпят, ние ви препоръчваме извършването на втора обработка в рамките на 25-28 дена след първата, което ще гарантира, че всички оцелели яйца ще са се излюпили и насекомите ще бъдат напълно унищожени преди самите те да снесат яйца, с което процесът на възпроизводството им ще бъде прекъснат.

 

   След извършване на втора обработка ние даваме писмена 6 месечна гаранция за липса на хлебарки в обекта.

 

   Разбира се при извършване на две обработки, ако вземете необходимите превантивни мерки за недопускане влизането на вредители отвънВие ще се отървете от хлебарките завинаги.

Интересно

0898 79 59 87 

 

 

Поръчайте препарати против хлебарки