ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Условия за доставка на поръчаните стоки

Минималната стойност на всяка поръчка е 10лв.Поръчаните стоки се доставят от:  

- Куриерска фирма Еконт Експрес на посочения от клиента адрес до  всички населени места в България, включително и София.

-  Доставката се заплаща от клиента.

- Стоката може да се вземе директно от офиса на фирмата, но само след като клиентът е направил предварително поръчка на тел. 0898 79 59 87 ; 0898 78 74 25; 0893 20 03 03 и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаването и. 

 

Срокове за доставката на стоката:

- Срокът на доставката зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на спедитора. Средният срок за доставка  е 2 работни дни.

- Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът може да бъде по-дълъг.

- В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.

- При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

- Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници.

- Поръчките, направени след 12.00 ч. се обработват на следващия работен ден.

- Района на гр.София се счита само до Околовръстен път.

-  Цените са в лв. с включен ДДС.

 

Заплащането на стоката се извършва:

-  При доставка с ЕКОНТ ЕКСПРЕС на поръчки до 100лв.-  с наложен платеж на куриерската фирма.

- При поръчки над 100лв. – авансово по банков път или в   офисите на Easy Pay въз основа на издадена проформа-фактура.

 

Връщане на поръчка

При връщане на поръчка /отказ да бъде получена и заплатена/, клиентът е длъжен да заплати на куриерската фирма разходите по доставката и връщането и, според тарифа на куриерската фира.Повреден продукт

Всички продукти, които изпращаме са без никакви повреди и се проверяват в момента на изпращането от съответния служител на куриерската фирма. Следователно всички възникнали повреди са в следствие на транспортирането на пратката и трябва да отправите своята писмена рекламация към куриерската фирма в момента на получаването и, а не към изпращача. Подадената писмена рекламация към куриерската фирма /с описаните повреди/, Ви освобождава от задължението да заплатите разходите по изпращането и връщането на пратката.

За избягване на недоразумения Ви съветваме да заснемете с телефона си повредената пратка.