ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Условия за доставка и плащане на поръчаните стокиМинималната стойност на поръчка е 10лв.

Поръчаните стоки се доставят от:  

- Куриерска фирма Еконт Експрес на посочения от клиента адрес или офис на Еконт

във  всички населени места в България, включително и София.

- Доставката се заплаща от клиента.

- Тъй като работим с ППП /пощенски паричен превод/, касовата бележка за закупената стока се издава от Куриерска фирма Еконт Експрес  и следва да бъде приложена към  фактурата или гаранционната карта, ако има такива.

- Стоката може да се вземе директно от офиса на фирмата, но само след предварително плащане по банка и след като клиентът е направил предварително поръчка на тел. 0898 79 59 87 ; 0898 78 74 25; 0893 20 03 03 и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаването и.

 

Срокове за доставката на стоката:

- Срокът на доставката зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на спедитора. Средният срок за доставка  е 2-3 работни дни.

- Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът може да бъде по-дълъг, за което ще бъдете уведомени по телефона от наш служител.

- В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.

- При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

- Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници.

- Поръчките, направени след 12.00 ч. се обработват на следващия работен ден.

- Района на гр.София се счита само до Околовръстен път.

-  Цените са в лева с включен ДДС.

 

Заплащането на стоката се извършва:

- При доставка с ЕКОНТ ЕКСПРЕС на поръчки до 100лв.-  с ППП /пощенски паричен превод/ на куриерската фирма.

- При поръчки над 100лв. – авансово по банков път въз основа на издадена проформа-фактура.


Клиентът е длъжен да провери поръчаните продукти в офиса на куриерската фирма преди да ги заплати.

За получени и изнесени от офиса на куриерската фирма продукти доставчикът и търговецът не носят никаква отговорност за повреди възникнали при транспорта или евентуално несъответствие с направената поръчка.

След заплащане и получаване на стоката от клиента, търговецът носи отговорност само за техническата и изправност съгласно гаранционните условия /ако продуктът има гаранция/.

Всички продукти, които изпращаме са нови, без никакви повреди и се проверяват в момента на изпращането от съответния служител на куриерската фирма. Следователно всички забелязани от клиента при получаване на стоката повреди са в следствие на транспортирането на пратката и клиентът трябва да предяви своята писмена рекламация към куриерската фирма в момента на получаването и.

За избягване на недоразумения клиентът можете да заснеме с телефона си повредената пратка в момента на получаването и.

За пратки изнесени от офиса на куриерската фирма не се приема рекламация за несъответствие, разливане, разсипване или механични повреди.