MUMIA / Мумия

 

Готова за използване мумифицираща отровна примамка за мишки и плъхове под формата на мека паста.

Подходяща за масова и професионална употреба

  Разрешение №: 2582-1/01.08.2019 г. от МЗ 

Отровата за мишки и плъхове Мумия е предназначена за използване на закрито срещу мишки и на закрито и открито /в сгради и около тях/ срещу плъхове. Тя представлява изключително примамлива и апетитна за гризачите зърнена примамка с активно вещество бродифакум. За по-голяма сигурност е добавен и денатониум бензоат, който предотвратява опасността от поглъщането и от нецеливи животни и деца.

Това което прави Мумия предпочитано средство за борба с мишки и плъхове и я отличава от останалите са добавените специални съставки, които мумифицарат труповете на гризачите и не позволяват тяхното разлагане и вмирисване. 

Според новите разпоредби на ЕС всички отрови против мишки и плъхове трябва да се поставят в специално дератизационни кутии. Според степента на нападението те се разполагат през 2 до 5 метра една от друга, а за плъхове съответно през 5 до 10 метра. За мишки всяка дератизационна кутия се зарежда с по около 20 грама от отровната примамка, а за плъхове с по 50 грама.

Отделните дозички в опаковката варират според партидата от 10 до 20грама. Всяка от тях е опакована в ядлива хартия и се поставя в дератизационната кутия заедно с нея, без да се изстисква. Най-добре е дозичките да бъдат нанизани на поставената в кутията тел, за да бъдат изяждани на място, а да не се измъкват и разнасят из помещението от гризачите. 

Поставените примамки за мишки се проверяват през около 3 дена, а тези за плъхове през 5-7 и при необходимост се зареждат отново. Това се повтаря до разрешаване на проблема.

Преди използване на Мумия или друга отровна примамка срещу мишки и плъхове се запознайте с инструкцията и за употреба и спазвайте стриктно дадените там указания.

 Съхранявайте в добре запечатана оригинална опаковка на сухо, добре проветриво, хладно и недостъпно за деца място. Пазете от пряка слънчева светлина.

Произведена от: PelGar International Ltd., United Kingdom

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Мумифицираща отровна примамка за мишки и плъхове

  • Производител: PelGar International Ltd, UK
  • Модел: Мумифицираща отрова за мишки и плъхове
  • Наличност: Изчерпан
  • 4.90лв.


  • 5 или повече 4.20лв.