• Magnum Gel IGR за мравки 40гр. - 100% унищожение

 Mylva

Магнум гел за мравки (Magnum Gel GR Plus) - 40 грама

Предназначение

Видео

   Магнум гел за мравки  е изключително ефективен биоцид за борба с всички видове мравки на открито и закрито. Той може да се използва в индустриални и жилищни зони, както и площите около тях, лечебни заведения, жилища, хотели, ресторанти , ферми, гаражи, градини, детски градини, училища и други.

Активни и помощни вещества

   Магнум гел за мравки  има три основни съставки – неоникотиноида имидаклоприд, регулатора на растежа S – метопрен и хранителна примамка с  въглехидрати и протеини.  Тяхната комбинация води до пълното унищожаване на мравките в третираната зона. Леталният ефект на препарата се проявява няколко часа след контакта с него, което позволява на  мравките работнички ( те го приемат за храна) да го отнесат в мравуняците и там с него да се хранят останалите мравки, ларвите и царицата, което води до пълното унищожение на колонията в рамките на няколко дена, дори да не сте открили къде точно се намира.

   Магнум гел съдържа и Bitrex, което предотвратява случайното му поглъщане от деца и домашни любимци.

Дозировка и начин на приложение

   Магнум гел за мравки  се нанася със спринцовка или специален пистолет, позволяващ по-точното му дозиране. Посавят се по няколко точки или линийки от гела там където са забелязани мравките – местата където се хранят, пътеките по които минават или директно в мравуняците им. Добре е от третираната зона да се отстранят всички други храни, за да не отвличат вниманието на мравките поставения гел.

   Когато препаратът се поставя на открито трябва да се избягват места с директна слънчева светлина, която би ускорила изсъхването му. Ако това е неизбежно, гелът трябва да се покрие с подръчни материали. Това няма да намали ефективността му. Ако е поставен на подходящо място, мравките ще намерят начин да стигнат до него.

   В почти всички случаи няколко капки гел  са достатъни за унищожаването на цял мравуняк, но това все пак зависи от големината му и някои други фактори. Ако след 5-6 дена все още виждате мравки просто повторете обработката и със сигурност ще се отървете и от останалите натрапници.

Подходящи места за третиране

   В закрити помещения Магнум гел  се поставя на пътеките на мравките, до кошчета за боклук, кухненски шкафове с хранителни продукти и др. Ако се  използва превантивно, с гел се обработват местата от където мравките могат да проникнат в помещенията – врати, первази на прозорци, въздуховоди, местата където влизат тръби и кабели и др.

   На открито се третират най-често директно мравуняците и пътеките на мравките, които се вижзат ясно в тревата или пръстта. Други подходящи места за обработка са изсъхнали дънери, коренищата на дърветата, камъни, саксии плочки и около основите на сградите.

Пълен текст на етикета

Информационен лист за безопасност

Разрешение на МЗ


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Magnum Gel IGR за мравки 40гр. - 100% унищожение

  • Производител: MYLVA Испания
  • Модел: гел за мравки
  • Наличност: В наличност
  • 26.60лв.


Подобни продукти

Добол 2 МГ препарат против мравки - 50гр.

Добол 2 МГ препарат против мравки - 50гр.

   Добол 2 МГ е препарат против мравки с гарантиран ефект, който унищожаващ цялата им к..

5.40лв.

Magnum Gel IGR - Гарантирано унищожаване на мравки – 3 къщички х 5гр.

Magnum Gel IGR - Гарантирано унищожаване на мравки – 3 къщички х 5гр.

  MAGNUM  GEL  IGR  PLUS 3 къщички с гел за мравки - видео К..

8.90лв.

Пистолет за гел против хлебарки и мравки VECTOR FOG.

Пистолет за гел против хлебарки и мравки VECTOR FOG.

Професионален пистолет за гел VECTOR FOG /DH-1/Професионален пистолет за поставяне на гел против хле..

49.00лв.

DOBOL гранули - унищожава целия мравуняк.

DOBOL гранули - унищожава целия мравуняк.

 Добол 2МГ - гранулиран препарат против мравки.Производител: KWIZDA - France Едва ли ..

11.90лв.