Магнум Гел гел за хлебарки - професионална разфасовка от 40грама

Вече с нов дизайн на опаковката, но със същия състав и същият убийствен резултат.

Magnum Gel IGR Plus  е най-ефикасния и евтин гел против хлебарки на нашия пазар. Със своята 40 грамова спринцовка Магнум гел за хлебарки е икономичен и много удобен за употреба. Той не отстъпва по ефективност на познатите Максфорс гел на Байер, Дохлокс, Глобол гел, Хлебомор, Адвион гел и др., като в същото време е значително по-евтин и засъхва по-бавно, тоест остава ефективен по-дълго време /до 4 месеца/. Освен това към него е добавен и регулатор на растежа S-метопрен, увреждащ яйцата и ларвите, което го прави още по-ефективен.

Магнум гел за хлебарки може да  се  използва за борба с хлебарки в жилища , офиси, обществени сгради, детски градини, училища , болници, ресторанти, складове, обекти за производство и търговия с храни и др.

Magnum Gel против хлебарки е предназначен за професионална употреба и се полага със специален пистолет, но за домашна употреба можете да го нанасяте и с помощта на бутало от обикновена спринцовка от 20мл./в аптеката се продават за по 15-20 стотинки/.

Магнум гел против хлебарки съдържа три вещества: имидаклоприд - неоникотиноид, действащ на нервната система на хлебарките; S-метопрен - растежен регулатор- поврежда поколението ; хранителна примамка - привлича хлебарките. Към него е добавен и Битрекс /изключително горчиво за хора и домашни животни вещество/, който предотвратява напълно случайното му поглъщане.

Хлебарките изчезват напълно в рамките на няколко дни след поставянето на гела против хлебарки, тъй като се получава така нареченият " ефект на доминото" - няколко хлебарки ядат от препарата, пренасят от отровата в гнездото, умират. Други хлебарки изяждат или се допират до отровните мъртви хлебарки и също умират и т.н. Така за няколко дена изчезва цялата популация, като рядко ще се срещате трупове, защото по-голяма част от хлебарките умират в укритията си. 

Магнум гел за борба с хлебарки е много удобен за употреба и безопасен за деца и домашни любимци. При обработката с Магнум гел за хлебарки се избягва пръскането (навлажняването на повърхности) , може да се използва върху електроуреди, контакти, на скрити места - под шкафове, мивки, зад печки, хладилници и др. Удобен е за употреба при лежащо болни, деца, алергични и възрастни хора.

Разходна норма : всяка капка Магнум гел против хлебарки е с тегло 0,04гр.и има диаметър около 4 мм. Поставят се 2-6 капки на кв.м. в зависимост от степента на опаразитеност. Ако има много висока численост на хлебарки, дозата се удвоява  и се извършва втора обработка след 2 месеца.

Опаковка: спринцовка 40гр.

За домашна употреба се предлага и Кутия с 6 броя пластмасови "къщички", всяка от които съдържа по 2,5 грама Магнум гел за борба с хлебарки /общо 15 грама за комплекта/. Един комплект  от 6 къщички Магнум гел за хлебарки е достатъчен за средно голям апартамент.

Пълен текст на етикета

Информационен лист за безопасност

Разрешение на МЗ


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Mylva - Магнум Гел против хлебарки 40гр.

  • Производител: MYLVA Испания
  • Модел: гел 40 грама
  • Наличност: В наличност
  • 31.70лв.


Подобни продукти

Максфорс  - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс гел   Емулгатори: до 100 %    ОПИСАНИЕ:  Нова..

45.00лв.

Mylva - МАГНУМ ГЕЛ за хлебарки - 6 къщички за хлебарки

Mylva - МАГНУМ ГЕЛ за хлебарки - 6 къщички за хлебарки

  Магнум гел против хлебаркиВИДЕО 6 бр. къщички за хлебарки с 15гр. Магнум гел /по 2..

11.00лв. 15.90лв.

Пистолет за полагане на гел против насекоми.

Пистолет за полагане на гел против насекоми.

Описание Здрав, изработен от полиетилен с висока плътност, не изисква смазване. Размерът на капк..

165.00лв.

Етикети: гел за хлебарки, гел, паста за хлебарки, спринцовка за хлебарки, отрова за хлебарки