Магнум гел против хлебарки

ВИДЕО


6 бр. къщички за хлебарки с 15гр. Магнум гел /по 2,5 грама във всяка/ - достатъчни за обработка на голям апартамент

 

Защо да изберем Магнум гел против хлебарки?

- Защото ще Ви отърве от хлебарките само за няколко дни

- Защото Ние Ви го препоръчваме, а ние сме и ДДД фирма с повече от 10 годишен опит и добре знаем кои препарати вършат работа.

/Уверявам Ви, че от няколко години на нашия пазар няма ефективен препарат за пръскане против хлебарки и ако изберете този вариант, резултатът ще Ви разочарова напълно, независимо от обещанията и "гаранциите", които Ви дават, освен това ще Ви струва много повече./

- Защото е безопасен за деца и домашни любимци

- Защото е лесен за употреба – гелът против хлебарки е разположен в пластмасови „къщички“ с малки размери, които можете да пъхнете навсякъде

- Защото не се налага да извадите всички шкафове

- Защото Магнум гел за хлебарки е изключително ефективен срещу всички видове хлебарки

- Защото е изключително евтин

- Защото го използват всички сериозни фирми за борба с вредители, при това в най-тежките си обекти, като ресторанти, кухни, хранитерни складове и други.

Какво представлява препаратът Магнум гел против хлебарки?

Както се вижда от името му, този препарат против хлебарки е под формата на гел. Тоест не се пръска навсякъде в жилището или офиса, което изключва опастноста от алергични реакции и го прави естествен избор за обекти с деца, домашни любимци или алергични хора.

В Магнум гел за хлебарки се използва, като активно вещество неоникотиноида имидаклоприд. Това, което го прави изключително ефективен е фактът, че към него хлебарките не изграждат резистентност и затова ги унищожава дори в изключително ниски концентрации.

За още по-голяма ефективност към гела е добавено и веществото S-метопрен, което пречи на развитиено на яйцата и ларвите. Благодарение на него, снесените от "заразени" хлебарки яйца не могат да се развият и умират. Загиват също яйцата и ларвите с които тези хлебарки имат контакт в гнездото.

Другият основен коз на Магнум гел против хлебарки е използването на неустоима за всички видове хлебарки примамка, която ги привлича от повече от 1 метър. Това дава възможност да поставите къщичките на 2-3 метра една от друга и въпреки това да сте сигурни, че за няколко дена ще ги посетят всички хлебарки в помещението и ще бъдат унищожени.

Консумирайки гела или дори само влизайки в контакт с него, хлебарките стават „заразни“ за събратята си и по този начин го пренасят в гнездата си, където заразяват и останалите натрапници. Така за няколко дена се получава лавинообразен ефект, при който не остава незаразина хлебарка и се унищожава цялата им колония. Разбира се, снесените преди това яйца ще продължат да се излюпват още около месец, но новоизлюпените хлебарки ще попадат още в гнездата си на „заразните“ останки от събратята си и също ще бъдат унищожени. Освен това този гел за хлебарки продължава да действа в продължение на 3 до 4 месеца, затова не бързайте да го изхвърляте дори да не виждате повече насекоми.

Като допълнителна предпазна мярка, към Магнум гел против хлебарки е добавено и изключително горчиво за топлокръвни животни вещество, което не позволява случайното му поглъщане от деца и домашни любимци, дори да успеят да намерят и разкъсат „къщичката“ с гела.

Заключение: Не се колебайте! Ако искате да се спасите от хлебарките, купете си Магнум гел против хлебарки. Унищожава цялата им колония за няколко дена и продължава да действа повече от 3 месеца. Това Ви гарантира, че през този период ще бъдат унищожени и влизащите отвън хлебарки /ако има такива/ и няма да се заселят и размножат в дома Ви.

Магнум гел за хлебарки се предлага и в професионална разфасовка за ДДД фирмите – спринцовка с 40 грама гел, който се полага със специален пистолет.
Ако жилището Ви е много голямо, можете да поръчате спокойно и от него, но за полагането му ще трябва да използвате буталото от 20 кубикова спринцовка / можете да си я купите от аптеката за 10-20 стотинки/.

Излишно е да Ви пожелавам успех. С Магнум гел за хлебарки той е гарантиран!

Опаковка: 6 капсули с х 2.5 гр. гел


Пълен текст на етикета

 

Как се ползва продукта: ВИДЕО

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Mylva - МАГНУМ ГЕЛ за хлебарки - 6 къщички за хлебарки

  • Производител: MYLVA Испания
  • Модел: Магнум гел за хлебарки - къщички
  • Наличност: Изчерпан
  • 15.90лв.
  • 11.00лв.


Подобни продукти

Максфорс  - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс - 20 гр. гел за хлебарки

Максфорс гел   Емулгатори: до 100 %    ОПИСАНИЕ:  Нова..

45.00лв.

Mylva - Магнум Гел против хлебарки 40гр.

Mylva - Магнум Гел против хлебарки 40гр.

  Магнум Гел гел за хлебарки - професионална разфасовка от 40грамаВече..

31.70лв.

Етикети: гел, гел за хлебарки, паста за хлебарки, отрова за хлебарки, къщички