CATCHMASTER

Леплива плоскост 96М

(за мишки и насекоми – цената е за 2бр.)

 

Предназначение: Готова за употреба плоскост с размери 13 х 9 см, подходяща за дератизационни кутии  БЕТА и ЗЕТА. Съдържа примамка с аромат на вишни. Удобно изработена така, че пръстите да нямат контакт с лепилото. Особено подходящи за хранителни обекти или там, където употребата на токсични примамки е забранена или нежелана. Безопасна за работа, замества пружинните убиващи капани.

Произведено в САЩ.

Указания за употреба:

1.      Отделете двете плоскости и ги поставете на пода, с лепилото нагоре, надлъжно покрай стени, первази, по пътечките или на местата, където сте забелязали мишки или насекоми.

2.      За да увеличите ефективността, поставете в средата ядки, парченце сирене, конфитюр или всичко друго, с което се хранят мишките или насекомите.

3.      За да не се извличат от по-едри мишки, можете да ги закрепите към пода, первази, тръби и други повърхности с маджуна за лепливи плоскости Hercules HP1-15 на Catchmaster.

4.      В условия на запрашеност, използвайте капака за лепливи плоскости 48TG на Catchmaster, за да ги запазите от запрашаване и удължите живота им.

5.      Проверявайте капаните ежедневно или когато чуете шум. Когато има уловен гризач, подменете капана, като носите здрави индустриални ръкавици.

6.      Ако в рамките на 5-7 дена не сте уловили гризачи, преместете лепливите плоскости на друго място.

Внимание: Съхранявайте далече от достъпа на деца и нецелеви животни, на хладно, сухо място, далече от слънчева светлина. В случай на контакт с лепилото, използвайте растително или минерално масло, за да го отстраните от кожата. Използвайте разредител за боя, за да го отстраните от пода или други повърхности.


 

Производител: AP&G Co. Inc., 170-53rd. St., Brooklyn, NY 11232, USA  

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Леплива плоскост 96 М за борба с мишки и насекоми

  • Производител: AP&G Co. Inc.USA
  • Модел: леплива плоскост
  • Наличност: В наличност
  • 3.99лв.


Този продукт има минимално количество на поръчка 10