Електронно устройство против хлебарки, мокрици, мравки и други безкрили насекоми.

Германската компания Гардиго е разработила иновативно електрическо устройство, което служи основно за борба с хлебарки, но може с успех да се използва и срещу други пълзящи насекоми, като мокрици и дървеници. То не използва отрови или други химикали и е напълно безвредно за Вас, вашите домашни любимци и не на последно място – за околната среда. Има приятен външен вид и не загрозява интериора на помещенията, в които е поставено. Корпусът му е с осмоъгълна форма и е изработен от здрава пластмаса. Отворите му са проектирани така, че влезлите хлебарки и други насекоми да не могат за излязат, а във вътрешността му, те биват дискретно убивани от високоволтова електрическа решетка далече от погледа Ви.

Принципът на действие е прост. В електрическото устройство се поставя примамка, която привлича хлебарките и другите насекоми. Това става много лесно. Отвинтва се зелената капачка  и примамката се поставя в отвора под нея, след което капачката отново се завива. Унищожаването на влезлите натрапници, както споменахме, става във вътрешноста на уреда, посредством високоволтова електрическа решетка. Препоръчително е използването на напълно сухи примамки, като бучка захар, натрошена бисквита или гранулирана храна за котки и кучета. След това уредът се поставя на избраното място, присъединява се към електрическата мрежа посредством включените в комплекта адаптер /5V, 500mA/ и USB кабел и се включва от копчето на панела.

След включване на устройството, то съвсем леко се загрява, като по този начин разпраща на голямо разстояние нустоимата за хлебарките и другите насекоми миризма от поставената примамка /за Вашите сетива това ще остане незабелязано/. Против хлебарки то е ефективно за площи до 40 кв.м.

Излъчваната съвсем слаба топлина е причина устройството да бъде ефективно и срещу дървеници, ако естествено бъде поставено на подходящо място в близост до местообитанието им – легло, канапе и др.

Внимание! Само за употреба на закрито! Да не се мие и мокри!

При необходимост вътрешността му да се почиства със суха четка!


Производител

Гардиго - Германия

Захранване / Адаптер

220V / 5V, 500mA  Включен в комплекта

USB кабел

Включен в комплекта

Ефективност

до 40 кв.м.

Температурен диапазон

-20 ° C до + 50 ° C

Влажност на въздуха

до 90 %

Гаранционен срок

24 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Електронно устройство против хлебарки, мокрици и други безкрили насекоми.

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Ел уред против хлебарке, дървеници и мокрици
  • Наличност: В наличност
  • 73.90лв.