Комбиниран електронен уред против гризачи и комари VARIO-SCHUTZ на Gardigo

VARIO-SCHUTZ е комбиниран електронен уред на германската компания Gardigo. Предназначен е за защита от комари /включително тигров комар/, мишки, плъхове и белки. Той е абсолютно безвреден за хора и домашни любимци  и е изключително ефикасен.

Този уред против комари и гризачи излъчва ултразвукови вълни с различни честоти, които влияят на нервната система на вредителите и ги принуждават бързо да напуснат зоната на въздействие. VARIO-SCHUTZ е подходящ за използване в жилища, офиси, магазини, заведения, мазета, тавани, гаражи, складове и всякакви други закрити обекти.

Устройството е ефективно за помещения до 40 кв.м. Снабдено е с превключвател за избор на честота според вредителите, които искате да прогоните от помещението.

Позиция А  -         7 000 Hz

Против комари

Позиция В  -        10 000 Hz

Против мишки и плъхове

Позиция С   -       12 000 Hz

Против хлебарки и белки

 

Технически характеристики

 

 

ЗАХРАНВАНЕ

230 V/ 50 Hz

КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ

1W

УЛТРАЗВУКОВА ЧЕСТОТА

7 000 Hz до 12 000 Hz

ЗВУКОВО НАЛЯГАНЕ

110 децибела

ОХРАНЯВАНА ПЛОЩ

До 40 кв.м.

 

Начин на употреба

Просто извадете уреда против комари, мишки, плъхове и белки от опаковката му, изберете необходимата позиция чрез бутона и го включете в контакта. Не поставяйте уреда зад завеси, шкафове или други мебели, защото това ще намали чувствително ефективността и обхвата му. Използвайте уреда против комари VARIO-SCHUTZ само по предназначение и не позволявайте на децата да си играят с него. След прогонване на вредители оставете устройството включено, за да предотвратите влизането им отвън.

Когато устройството се използва за борба с комари ефектът е налице почти веднага след включването му в контакта /още след 20-30 минути/, докато за прогонването на мишки и плъхове са необходими поне 2 – 3 седмици, а в някои случаи и повече от месец. Когато се използва срещу хлебарки те едва ли ще изчезнат напълно, но в рамките на 2-3 седмици броят им чувствително ще намалее. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Комбиниран електронен уред против гризачи и комари VARIO-SCHUTZ на Gardigo

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Уред против комари, мишки, плъхове и белки - 90801-10
  • Наличност: В наличност
  • 35.90лв.