Гарван - плашило от Gardigo

Ефективно плашило против гълъби, косове и други дребни птици от немската компания „Гардиго“. Представлява макет на гарван в естествени размери. Цветът му може да варира от сив до черен, но това по никакъв начин не се отразява на ефективността на плашилото. Изработен е от здрава и устойчива на различни атмосферни условия пластмаса. Гарванът е естествен враг в природата на всички птици с размери по-малки от неговите и приблизително колкото неговите.

Използва се за охрана на градини, дворове, веранди, балкони, первази, стрехи на сгради и други обекти от гълъби, врабчета, косове, скорци и всякакви дребни птици. Може да се монтира на стойка, на перваз или да бъде закачен. За постигане на по-голяма ефективност и предотвратяване привикването на птиците с присъствието му, е добре през около седмица да променяте местоположението и ориентацията на плашилото. Поради тази причина не препоръчваме фиксирането на гарвана с монтажен силикон или друго лепило. Разбира се и това е възможно, ако е монтиран към някаква подвижна поставка , заедно с която да бъде местен.

Не се подлъгвайте по това, че плашилото може да стои изправено на стойката си. Фиксирането му по някакъв начин е задължително, защото в противен случай всеки порив на вятъра може да преобърне и бутне гарвана от балкона, перваза или друго място на което сте го поставили. Ако имате малки деца, подберете мястото му така, че да не могат да го достигнат. В противен случай гарванът бързо ще бъде превърнат от плашило за птици в любима играчка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Гарван - плашило за гълъби, косове и други дребни птици от Gardigo

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Гарван - плашило за птици Gardigo
  • Наличност: В наличност
  • 16.38лв.


Подобни продукти

Гарван - плашило за птици

Гарван - плашило за птици

Защита от птици Макет на Гарван от SwissinnoПоставянето на макет на гарван, като плашило за птици е ..

16.48лв.

Изкуствен орел против гълъби, други птици, гризачи и дребни бозайници.

Изкуствен орел против гълъби, други птици, гризачи и дребни бозайници.

 Плашило за птици – изкуствен орел Служи за прогонване на почти всички видове птици, които ..

41.90лв.

Изкуствен ястреб против птици и дребни гризачи

Изкуствен ястреб против птици и дребни гризачи

Борба с птици – плашило ястребЗа защита от врабчета, гълъби, косове, пчелояди, мишки, плъхове, зайци..

34.90лв.

Етикети: плашило