Адаптер  CATWatch

За 30% по-високи резултати

Производител: Concept Research

Адаптерът CATWatch на компанията Concept Research – Великобритания е специално разработен от нея за ултразвуковите й устройства CATWatch, PESTFree, PESTFree +, PESTController. Той е единственият захранващ адаптер на пазара, който увеличава до 30% тяхната ефективност, като при това е изключително икономичен.

В добавка адаптерът CATWatch на Concept Research разполага с 10-метров кабел, който Ви дава изключително голяма свобода при избора на място и при монтажа на избраното от Вас ултразвуково устройство. Използването на този адаптер Ви гарантира, че ще извлечете максимума на закупения уред. Използването на батерии има своите предимства – абсолютна свобода при монтажа, използване на места без близко електрозахранване и др., но не забравяйте, че с всеки изминал ден тяхната сила отслабва и това неминуемо се отразява на ефективността на ултразвуковото устройство. Затова нашата препоръка /независимо от някои неудобства при ползването на кабел/ е при възможност да ползвате захранващ адаптер. Той подава към устройството Ви ток с оптимални характеристики през целия срок на експлоатация, което освен до увеличаване на ефективността, води и до удължаване на живота му.

На пръв поглед захранващият адаптер CATWatch изглежда скъп, но ще го ползвате вечно и ще избиете цената му за една година. Дори най-добрите батериите трябва да се сменят на всеки 3 месеца, тоест по 4 на година, а цената на едната е над 10лв.

Като добавим към това и другите предимства на захранващия адаптер CATWatch, изброени по-горе, то личното ми мнение е, че батерии трябва да се ползват само при липса на нормално захранване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Адаптер CATWatch за 30% по-висока ефективност.

  • Производител: Concept Research - Англия
  • Модел: Захранващ адаптер CATWatch
  • Наличност: В наличност
  • 45.00лв.


Етикети: захранващ адаптер