DIAMANT от GARDIGO за 700 кв.м.


Германски соларен уред против мравки, змии и подземни вредители – сляпо куче, полевки и къртици. Ефективен за площи до 700 кв.м.


Висококачествено немско соларно електронно устройство, излъчващо ултразвукови вълни с честота между 400 Hz и 1000 Hz, за прогонване на различни вредители от имота Ви. 


Забележка: GARDIGO DIAMANT не е сертифициран за борба със змии и затова производителят никъде не ги споменава, но това не пречи на устройството да бъде изключително ефективно при прогонването на всякакви влечуги. Излъчваният от него ултразвук покрива и честотния диапазон на специализираните уреди против змии.


Създадените от уреда трептения в почвата дразнят всички видове мравки, сляпо куче, къртици, полевки, змии и др., създавайки непоносими условия за живот в охранявания периметър. Това принуждава вредителите бързо да напуснат зоната около DIAMANT и да си потърсят по спокойно място за живеене. Честотата на вибрациите се променя непрекъснато и не позволява на натрапниците да привикнат към нея.


Този соларен уред против мравки, змии, къртици и други и подземни вредители разполага с висококачествена соларна клетка, осигуряваща безпроблемната му работа дори при слаба осветеност /облачно и дъждовно време/. За работа през тъмната част на денонощието устройството е снабдено с качествена акумулаторна батерия. Благодарение на нея и на соларната клетка, DIAMANT може да работи нормално до 7 денонощия, дори при слаба осветеност.


За постигане на по-бърз ефект при използването на соларен уред DIAMANT против змии трябва да окосите и почистите от боклуци охраняваната зона. Ако проблемите Ви са с подземни вредители – къртици, сляпо куче, полевки или мравки е добре преди поставяне на устройството /при наличие на подобна възможност естествено/ да разорете предварително площите в зоната му на действие. Това се прави с цел да бъдат разрушени изградените тунели и складове на подземните вредители и съответно мравуняците на мравките, и ще ускори многократно постигането на крайния резултат.


За трайното прогонване на змии от имота Ви са необходими само 2-3 дена, докато за решаване на проблемите с къртици и сляпо куче ще са необходими поне 2-3 седмици, а в някои случаи и повече от месец. За ускоряване на този процес можете да комбинирате действието соларния уред с използването на подходящ репелент.
 
Технически характеристики
 

Корпус

 

Водоустойчив – изработен от метал и пластмаса

Честотен диапазон

и метод на работа

 

От 400 Hz до 1000 Hz  +/- 50 Hz    посредством тези ниски честоти се създават постоянно променящи се вибрации в почвата

Захранване

Соларна клетка + акумулаторна NiMh  батерия 1.2 V , 850 mA

Охранявана площ

 

700 кв.м. – кръг с диаметър 22м. около уреда

Габаритни размери

 

38 x 8 х 8 сантиметра

Интервали на работа

 

2/25 сек. вкл./изкл.

Превключвател

 

За вкл./икл. и избор режим на работа

Работа при мн.саба осветеност

 

До една седмица

Гаранция

 

24 месеца

 
Важно! Поставете уреда против къртици, сляпо куче, полевки, змии и мравки в предварително изкопана дупка с подходящи диаметър и дълбочина, след което уплътнете пръстта около него.
Не го забивайте с чук или други инструменти!


Дистрибутор: ДДД 007  ЕООД, гр.София, ж.к.Люлин, бл.106А


Телефони за контакт: 0898 79 59 87  /   0898 78 74 25


Сайт: www.ddd007.org

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Gardigo - соларен уред против къртици, сляпо куче, мравки, змии и други вредители

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Соларен уред за 700 кв.м. от Gardigo
  • Наличност: В наличност
  • 57.00лв.