Комбиниран ултразвуков и електромагнитен електронен уред против мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др.  SLIMLINE 2500 /СТОП 232/- ефективен за 232 кв.м.  

ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уредът против мишки плъхове и насекоми SLIMLINE 2500 комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по-ефективно действие  за прогонване на нежеланите неприятели.

SLIMLINE 2500 /СТОП 232/ променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията, което има силно въздействие върху мишки, плъхове, катерици,  паяци, хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми.

Също така  излъчва мощен ултразвуков сигнал с честота 26 kHz и 40 kHz в зависимост от желаната настройка . Този ултразвук действа на слуховия апарат и нервната система на гризачите и насекомите. Въздействието му се изразява в нарушаване жизнените им функции и предизвикване на паника сред тях.

Мишките, плъховете и насекомите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на вредителите към тях. Уредът намалява плътността на някои видове вредни насекоми - мравки, паяци.

Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета.

Уредът против мишки плъхове и насекоми SLIMLINE 2500 /СТОП 232/ не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация.
Безвреден е за хората, включително бременни жени и деца, както и тези с пейсмейкъри и слухови апарати.

ПРОФИЛАКТИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ: Това, което благоприятства появата на гризачи и насекомите са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за борба с гризачи.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: Включете комбинираният уред против гризачи и насекоми SLIMLINE 2500 /СТОП 232/ в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно - консумацията е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

ВНИМАНИЕ: ЗА ПОСТИГАНЕ НА МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ СПАЗВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ:

- Включете уреда против мишки, пръхове и насекоми в близост до разпределителното електро табло (обикновено е разположено в коридора на жилището) - така въздействието се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения.

- Уредът против мишки, плъхове и насекоми SLIMLINE 2500 /СТОП 232/ е ефективен само за помещения, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация. 

- Не използвайте удължители - това намалява ефекта.

- След постигане на желаният ефект, не изключвайте уреда. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

ОЧАКВАН ЕФЕКТ: Първоначалният ефект се проявява след няколко дни а максимален ефект се получава след още около 5-7. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

Технически параметри:
Захранващо напрежение
: 220-240V/50Hz
Консумирана мощност: 3W

Тегло: 0.140кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

SLIMLINE 2500 /СТОП 232/ - Комбиниран уред против гризачи и насекоми

  • Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия
  • Модел: Електронен уред против мишки и плъхове SLIMLINE 2500
  • Наличност: В наличност
  • 59.90лв.


Подобни продукти

SLIMLINE 1000 - Ултразвуков уред против гризачи и насекоми

SLIMLINE 1000 - Ултразвуков уред против гризачи и насекоми

  SLIMLINE 1000 Ултразвуков електронен уред СТОП-93/SLIMLINE 1000/- ефективен з..

24.90лв.

SLIMLINE 4000 - уред против мишки, плъхове и насекоми  за 370 кв.м.

SLIMLINE 4000 - уред против мишки, плъхове и насекоми за 370 кв.м.

   АПАРАТ SLIMLINE 4000    Уред против мишки, плъхове и..

88.90лв.