• Секусепт Пулвер Класик за почистване и дезинфекция

 

Уважаеми клиенти, продуктите на ECOLAB се доставят в тридневен срок, след предварително заплащане с банков превод по проформа-фактура.

Sekusept Pulver Classic с активен кислород - 4х2кг.

   Концентриран прахообразен препарат за едновременно почистване и дезинфекция наповърхности, на базата на активен кислород. Секусепт Пулвер Класик е особено подходящ е за използване в операционни, интензивни отделения и навсякъде, където наред с контаминацията от патогенни микроорганизми, проблем представляват и замърсяванията от кръв, секрети и др. Подходящ е и за ръчна обработка наинструментариум.

Спектър на действие:

   Срещу бактерии (вкл. Tbc), гъбички, вируси: HBV, HIV, BVDV, Rota,

Adeno, Vaccinia, Papova, Polio.

АДВ:

   Пероцетна киселина – източник на активен О2 (образува се in situ).

Област на приложение:

   Дезинфекция и почистване на всички повърхности, подове и предмети, подлежащи на миене, както и на медицински вани.

   Препаратът е предназначен и за мануално почист ване и дезинфекция наинструменти от метал, гума, стъкло, пластмаса, твърди ендоскопи, лабораторна стъклария.

Начин на употреба:

   Секусепт Пулвер Класик се разтваря с вода (до 20оС), като първо се налива водата и после се добавя праха. Разбърква се и се изчаква около 15 мин. (Пероцетната к-на се образува in situ). Продуктът притежава отлични почистващи свойства, поради коетопредварително миене не се налага. Повърхностите се измиват и се оставят да засъхнат (без да се подсушават), като се работи по метода на “двете кофи”. След дезинфекция не се мие. Антимикробните съставки се задържат върху повърхността и упражняват кумулативно въздействие. Поради тази причина, при редовна дезинфекция със Sekusept Pulver Classic, съответната повърхност може да се използва веднага след изсъхването й.

   Почистването и дезинфекцията на медицински вани се извършва с приготвения разтвор от Секусепт Пулвер Класик чрез забърсване.


 

   Разрешение за пускане на пазара на биоциден препарат от МЗ №0763-1/16.04.2009 г.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Секусепт Пулвер Класик за почистване и дезинфекция

  • Производител: ECOLAB - Europe
  • Модел: Дезинфектант за повърхности 2кг. 10-39
  • Наличност: В наличност
  • 86.00лв.


  • 4 или повече 69.00лв.

Етикети: активен кислород, инструменти, повърхности, прахообразен