СТАТИИ С ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИКак да се спасим от дървениците? Трябва ли да повикаме фирма за ДДД услуги или можем да се справим и сами?Как да се спасим от дървениците? Трябва ли да повикаме фирма за ДДД услуги или можем да се справим и сами?

Основни грешки допускани при работа с уреди за защита от вредителиКои са основните грешки, които се допускат при избора, инсталирането и употребата на ел. уреди за борба с вредители?
Как да ги избегнем за да използваме максималния им капацитет?


Дървеници. Какво представляват дървениците, откъде идват в дома ни и как да ги разпознаем и открием?Дървеници

Какво представляват дървениците, откъде идват в дома ни и как да ги разпознаем и открием?


Специални мерки за дезинфекция. Най-често използвани дезинфектанти.Кога да предприемем специални мерки за дезинфекция у дома и на работното място? Какви дезинфектанти да използваме?

Методи за защита от къртици и сляпо куче.Методи за защита от къртици и сляпо куче. Капани, отрова, мрежа, репеленти или електронни устройства. Предимства и недостатъци.

Съвети за обработка срещу бълхи. Често допускани грешки и защо някои препарати не работят?Защо препарата срещу бълхи не действа? Какво бихте ми препоръчали за пръскане против бълхи? Мога ли да използвам димка „Цитрол Супер“?

Плашила против птици. Защита от птици в населени места.Плашила против птици


Защо изобщо да ги ползваме, ако не са най-ефективния метод за защита от птици? Видове плашила. Как да изберем? Как да повишим ефективността им? Какво още трябва да направим за да решим проблема си с пернатите?

Ленти за прогонване на нежелани птици.Кога и как да използваме лентите за прогонване на птици. Как действат и как да ги поставим.

Къртица и сляпо куче - прилики и разлики.Къртица и сляпо куче - прилики и разлики.

Характерни особености. Начин на живот. Защо и как ни вредят. Снимки.

Показва 1 до 10 от 19 (2 страници)